Snickare i Nynäshamn

I Nynäshamn hittar ni vår byggfirma med erfarna snickare och takläggare. Vi kan hjälpa er med allt ifrån byggarbeten som tillbyggnader, altaner och renovering till byten av tak, fönster och dörrar. Vi åtar oss både stora och små uppdrag. Bland våra kunder finns både privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vi har som snickare stor erfarenhet av olika byggprojekt och har genom åren samlat på oss många nöjda kunder i Nynäshamn, varav flera är återkommande. På förfrågan delar vi gärna med oss av referenser både gällande byggarbeten. Välkomna att höra av er om ni har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi är alltid tillgängliga fö ratt svara på frågor!

Ett urval av våra tjänster

Vi kan utföra alla slags snickerier, både grov- och finsnickeri. Som en erfaren byggfirma med Nynäshamn som arbetsområde vet våra snickare att man under renoveringens gång ibland kommer på nya idéer eller ändrar sig. För oss är det inga problem utan vi finns tillgängliga och lyssnar alltid på våra kunder. Vi kan även hjälpa er med att platsbygga ett kök eller utvändigt bygga veranda, altan eller garage. Storleken på ditt projekt spelar ingen roll, vi tar oss gladeligen an alla uppdrag! Kontakta oss snickare redan idag så diskuterar vi tillsammans hur vi kan förverkliga ert drömprojekt.

Snickare som fixar er renovering i Nynäshamn

Vi är stolta över den breda yrkeskompetens som våra snickare och takläggare i Nynäshamn har och att vi kan erbjuda ett så brett utbud av olika byggtjänster. Detta gör att vi kan ansvara för hela renoveringen eller bygget som totalentreprenad, vilket också gör att det går snabbare och blir billigare för er. Våra snickare har även Huddinge som arbetsområde. Vi vill att ni som kunder ska känna er trygga med att anlita oss. Därför finns det vid alla våra byggprojekt alltid en ansvarig byggledare tillgänglig för er. Han eller hon kan svara på dina frågor under arbetets gång.