Takläggare i Huddinge

Oavsett storlek och val av tak kan du anlita oss som takläggare i Huddinge. Vi arbetar med alla typer av tak. Till oss kan du vända dig för mindre renoveringar, men också hela takbyten. När du anlitar oss kan vi hjälpa dig att hitta det mest ekonomiskt fördelaktiga alternativet. Vi har lång erfarenhet och har samlat all nödvändig kompetens inom ett enda företag. Därför kan vi också sköta hela projektet från start till slut. 

Upptäcker du skador på ditt tak är det viktigt att åtgärda dem så fort som möjligt. När du kontaktar oss som takläggare får du snabbt hjälp. Vi kan också hjälpa dig vid nybyggnation eller när du behöver ett nytt tak till altanen. Inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Brett arbetande takläggare i Huddinge

Vi är takläggare i Haninge och Huddinge som arbetar med många olika projekt. Det kan vara att lägga ett helt nytt tak med den klassiska tegelpannan. Andra dagar kanske vi är ute och lägger ett nytt plasttak på ett mindre uterum. Det är inte heller ovanligt att vi hjälper till vid mindre renoveringar och reparationer av tak. Då kommer någon av våra takläggare som arbetar i Huddinge först ut och inspekterar taket. Detta då vad som kan framstå som ett mindre fel, kan ha lätt till andra skador på taket. Det är inte ovanligt att exempelvis trasiga tegelpannor kan ha släppt igenom fukt.

Det är alltid smidigt att anlita oss

Renovera eller byta tak är ett projekt som kräver mycket planering och kunskap. Våra utbildade och erfarna takläggare har stor vana av att arbeta med olika taktyper i Huddinge. Innan vi tar på oss ett projekt ser vi alltid till att noggrant gå igenom detaljerna med dig. Utefter det får du snabbt en offert och en projektplan. Vi ser alltid till att arbetet koordineras på bästa sätt och att arbetet blir klart i utsatt tid. Du kan också alltid lita på att våra takläggare i Huddinge håller rent omkring sig och att du får ett trevligt bemötande. Så när du behöver hjälp med taket, kontakta oss.