Takläggare i Haninge

Vi är takläggare i Haninge som tar vårt arbete på största allvar, från besiktning, underhåll och reparation till nyläggning och omläggning av tak. Våra tak läggs i stryktåliga material av bästa kvalitet som håller i många år. Vi arbetar med alla slags material som exempelvis klassiskt tegel, betong, plåt, stålplåt, papp med flera.

Vi takläggare åtar oss med glädje olika uppdrag både för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Haninge och övriga Stockholm. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett storlek. Vi hjälper er gärna med olika takarbeten på både småhus, garage, villor, radhus, flerfamiljshus och större fastigheter. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor eller om ni vill ha en kostnadsfri offert.

Takläggare med brett tjänsteutbud i Haninge

Funderar ni kanske på att byta takmaterial på föreningen eller villan i Haninge? Då kan vi takläggare hjälpa er med valet. Flera faktorer spelar in, som exempelvis lutning, vikt, underhåll och estetik. 

Vi kan även hjälpa er med andra renoveringar och byggarbeten som tillbyggnader, altaner, renovering eller byte av fönster och dörrar, olika fasadarbeten och mycket mer. Genom åren har vi takläggare samlat på oss många nöjda kunder i Haninge och övriga Stockholm, varav flera numera är återkommande. Vi utför även arbeten i Huddinge som takläggare. Vi delar gärna med oss av referenser både gällande takbyten och olika byggprojekt som vi har utfört. 

Snabb och smidig renovering till bra pris

Vi utbildar oss kontinuerligt i nya material, byggregler och lagar. Vi är stolta över vår yrkeskompetens som takläggare och snickare och kan erbjuda ett brett utbud av olika byggtjänster i Haninge. Detta gör att vi kan ansvara för hela ert renoverings- eller byggprojekt. Det skapar nämligen trygghet för er som kund. Vid takomläggningar och andra byggtjänster övervakar vår byggledare arbetet och finns alltid tillgänglig för att svara på frågor under arbetets gång. Detta gör att takomläggningen eller byggprojektet blir klart mycket snabbare och ofta även till en lägre kostnad. Kontakta oss takläggare redan idag så kan vi tillsammans prata om hur vi kan hjälpa er med ert framtida takbyte eller byggprojekt i Haninge.